keskiviikko 25. toukokuuta 2011

OPETTAJA-ASIOITA

Ensi lukuvuonna koulussa työskentelee noin 60 opettajaa. Johtokunnan opettajavalinnoista on kirjoitettu jo aiemmin maaliskuussa, ja huhtikuussa tiedotettu opettajatilanteesta. Aineopettajista lähes kaikki jatkavat. Uusina luokanvalvojina seiskoilla aloittavat Jaana Anttila, Toni Vuori, Esa Saarelainen ja Janne Heinilä. Luokanopettajia koulussa toimii ensi vuonna 18, joista 4 on perhevapaalla ja tämän hetken tietojen mukaan yksi muulla virkavapaalla. Opettajat saattavat henkilökohtaisista syistään johtuen vaihtua vielä kesällä, vaikka järjestelyt kevään ja alkukesän kuluessa olisi tehty parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävät ovat olleet haussa ja haastattelut ovat parhaillaan menossa. Alkuopetuksessa opettavat Aino Lipponen, Leena Tuominen, Mira Tanninen, Susanna Karvinen, Liisa Tiensuu-Hirvonen ja Sanna Lindahl (sijainen).
Kolmos-nelosilla opettavat Paula Ismail, Virve Vakiala (sijainen), Kaisa Viitasaari (sijainen) ja Sini Ahonala (sijainen).
Vitos-kutosilla opettavat Aire Lonka, Juhani Rämö, Ville Teittinen, Mari Kittilä, Maini Hämäläinen ja Niina Rahunen (sijainen). Kun tehtävien hoitajat varmistuvat, tiedotetaan luokkien opettajista näillä sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukuvuosi alkaa torstaina 13.8

Tervetuloa kouluun! Koulut alkavat tämänhetkisen tiedon mukaan ensi viikon torstaina 13.8.2020 lähiopetuksena kaikille koulumme oppilaille. ...