torstai 27. lokakuuta 2011

HYKKYLÄN REMONTIN YKKÖSVAIHEEN VALMISTUMINEN LÄHENEE

Remontti Mäkelänkatu 93 rakennuksessa alkaa olla puolivälissä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan toimintapuolen vaihto olisi ollut elo-syyskuussa ja lopullinen valmistuminen 2012 kesällä. Pääurakoitsijan vaihtuminen on siirtänyt perusparannuksen valmistumista, mutta pitkäkin odotusaika loppuu joskus.
Uusimman arvion mukaan ensi vuoden alussa, hiihtoloman aikaan tapahtuisi opetustilojen muutos. Tällöin valmistuu vaihe 1, johon ovat kuuluneet liikuntasalit, käsityöluokka, kotitalousluokat, erityisopetuksen tiloja, uudet biologian ja fysiikka-kemian laboratoriot. Ja myös uusitut hallinnon tilat osittain sekä rakennuksen hissi.
Vaiheessa 2 peruskorjataan rakennuksen kirjaston pään luokkatilat sekä oppilasravintola. Ruokailujärjestelyt hoituvat tuon vaiheen aikana Väinölän rakennuksen oppilasravintoloissa, sekä ehkä osin Luonnontiedelukion tiloissa. Tarkemmista järjestelyistä enemmän tammi-helmikuussa.
Lukuvuosi 2010-2011 kului odotuksen tunnelmissa. Oppilaat oppivat nopeasti liikkumaan rakennusten välillä, ja suurin osa ehti ajoissa rakennuksesta toiseen. Tänä lukuvuonna on ilmennyt selvästi väsymystä niin oppilaissa kuin henkilökunnassa. Odotusaika on pitkä, ja joskus toivottomuus on vallannut mielet. Mutta nyt pitkän ykkösvaiheen päässä näkyvät jo uudet luokkatilat, uudet kalusteet, uusi koulurakennus...
Kokonaan erusparannetun koulurakennuksen ovet aukeavat nykysuunnitelman mukaan 2013.
Jaksamista meille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti