torstai 9. elokuuta 2012

Turvallisesti remontista huolimatta

Hykkylän rakennus on ollut remontissa keväästä 2010 alkaen. Mäkelänkadun puoleinen pääty on nyt valmistunut. Kuva onkin valmiista juhlasalista ja aulasta.
Remontin päättymisajaksi on arvioitu vuoden 2012 loppu. Niin oppilaat kuin henkilökunta odottavat innostuneina ja jännittyneinä rakennuksen valmistumista. Koulun aikuisista on koottu tilaryhmä, joka pohtii eri-ikäisten koulumme oppilaiden sijoittumista eri rakennuksiin. Asian tiimoilta myös oppilaskuntaa tullaan kuulemaan.
Remontin jatkuminen Kalervonkadun puoleisessa päässä aiheuttaa vielä päänvaivaa liikkumisen ja turvallisuuden osalta. Urakoitsijan kanssa on sovittu turvallisuuteen ja tavaroiden tuomiseen liittyvistä järjestelyistä. Koska pieniä oppilaita luokilta 1 - 3 liikkuu Kalervonkatua kouluun ja koulusta pois, on tärkeää, että kotiväki opastaa turvalliseen liikkumiseen alueella. Opettajat opastavat puolestaan koulussa kaikkia oppilaita.
Opettajia on osoitettu valvomaan välituntisin Väinölän ja Hykkylän välistä oppilaiden liikkumista. Ruokalat sijaitsevat Väinölän rakennuksessa (ja Untamon) ja aineopetusta on sekä Väinölän että Hykkylän rakennuksissa. Osa isommista oppilaista liikkuu siis välituntisin ja ruokatuntisin näiden rakennusten väliä.
Jos mahdollista, kannattaa aina liikkua Untamoon Untamontien kautta. Myös koulukuljetukset tulevat Untamontie 2 kohdalle. Koulun puolesta toivomme, että oppilaita saatettaisiin mahdollisimman vähän autolla kouluun, jotta autoliikennettä ei olisi Väinölänkadun puolella.
Rauhallisesti kävellen ja tarkkaavaisesti liikkuen Kalervonkadun kohdalla - se on paras turvavaltti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti