maanantai 20. elokuuta 2012

Vanhempainyhdistys..


Vanhempainyhdistys toivottaa tervetulleeksi uuteen lukuvuoteen!
sähköpostilistatm, luokkatoimikunnat, hallituksen kokous 28.8. klo 18.30... Luokkatoimikunnat
Jokaisen luokan vanhemmista muodostuu luokkatoimikunta, joka saa tehdä mitä lystää. Tärkeimpänä päämääränä on, että lapset tuntevat olonsa turvalliseksi, ja tätä tukee se, että vanhemmat tutustuvat ja keskustelevat keskenään. Ihan vapaamuotoinen yhteinen tapaaminen, jossa jutellaan, grillataan makkaraa tai mennään uimaan Pikkukoskelle, osoittaa lapsille että aikuiset pitävät yhtä ja ovat kaikille läsnä. Moni luokka kerää tuloja mm. Kirmyjäisten avulla, ja käyttävät yhteisiä varoja yhteisiin juhliin, luokkaretkiin tai vaikka teatterikäynteihin.

Listalle mukaan
Jos et ehtinyt vanhempainiltaan, ilmoittaudu luokan vanhempien yhteiseen sähköpostilistaan. Luokkasi yhteyshenkilön sähköpostiosoitteen saat luokanvalvojalta. Tämän jälkeen saat vanhempainyhdistyksen tiedotteet mm. Kirmyjäisistä ja muista tapahtumista suoraan itsellesi.

Omia tapaamisia
Luokkien seuraava toiminta onkin Kimyjäisten valmistelu. Toivotamme hauskoja suunnitteluhetkiä kaikille! Lähetämme pian kaikille tarkempaa tietoa Kirmyjäisistä ja niihin valmistautumisesta. Voitte tiedustella luokanvalvojalta, onko oman luokkanne iltakäyttö mahdollista, mutta jos ei, olkaa yhteydessä asukastila Käpylän Klubiin (puh: 09-7573079, sposti: klubi@luukku.com) ja varatkaa aika luokkanne tapaamiselle sieltä. Klubin käyttöä voi tiedustella myös vanhempainyhdistyksen kautta. Käpylän Klubilla voi myös piipahtaa käymässä, osoite on Väinölänkatu 2, Hykkylää vastapäätä, ja oven pielessä on iso lehmä. Aukioloajat ti-la 9-21.

VUOSIKOKOUS
Käpylän peruskoulun vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidetään tiistaina 11.9.2012. Pahoittelemme, että osassa aiemmin jaettua materiaalia luki torstai! Kokous alkaa klo 19, paikka on Käpylän Klubi, Väinölänkatu 2. Toivomme mahdollisimman monen pääsevän mukaan! Valitsemme uuden hallituksen sekä puheenjohtajan ja keskustelemme asioista, jotka ovat meille vanhemmille tärkeitä, ja tavoista, joilla niitä haluamme edistää.

Vanhempainyhdistyksen hallituksen seuraava kokous on ti 28.8. klo 18.30 Käpylän klubilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Parhain terveisin, Aino Halonen, pj
kapylan.vy@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti