tiistai 12. maaliskuuta 2013


Luomua joka päivä!


Luomu- ja lähiruoka ovat pääosissa helsinkiläisten koulujen ja päiväkotien ruokalistoilla 11.–15.3.2013. Teemaviikon tarkoituksena on tuoda lasten ja aikuisten lautasille tarjolle kotimaista ruokakulttuuria luomulla höystettynä.

Tarjolla on muun muassa erilaisia luomuraaka-aineista valmistettuja ruokia, luomuleipää sekä välipaloja. Teemaviikkoa varten on Palmiassa kehitetty sekä päiväkoteihin että kouluihin myös useita aivan uusia ruokalajeja, kuten esimerkiksi juuressosekeitto luomujuureksista ja puolukkakaurapaistos luomuhiutaleista. 

Tänään avajaispäivänä oli tarjolla mahtavaa kermaista lohikeittoa ja puolukkakaurapaistosta. Luomun saattoi melkeinpä maistaa. NAM! Tätä lisää...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti