perjantai 13. syyskuuta 2013

Kotiväet mukaan kouluun lauantaityöpäivänä!

Syksy on käynnistynyt vauhdikkaasti! Oppilaita on ennätykselliset 770. Kaikille oppilaille on tilaa koulurakennuksissa ja jokaisella on oma opettaja  ja oma työjärjestys. Tämä "juna" on liikkeellä kevääseen toukokuun loppuun saakka. Onneksi sinne on vielä pitkä, pitkä matka!

Kotiväellä on ollut tilaisuus tutustua oppilaan opettajiin ja opetusjärjestelyihin kaikkien luokka-asteiden osalta. Viimeisin oli kieliaamu kuluneen viikon keskiviikkona. Kahvikupin äärellä selvitimme oppilaiden kielipolkua. Kielenopettajat kertoivat keskeisistä oppimisen asioista ja kotiväelle jäi aikaa keskustella opettajien kanssa kielenopetuksen asioista. Seuraava yleisiä asioita käsittelevä kotiväen tapaaminen on marraskuussa, kun Arabian peruskoulun, Koskelan ala-asteen, Yhtenäiskoulun ja Käpylän peruskoulun oppilaiden vanhempia kutsutaan keskustelutilaisuuteen uuden vuonna 2016 voimaan tulevan opetussuunnitelman arvoja arvioimaan. Kutsu julkaistaan ainakin Wilmasta, todennäköisesti myös Käpysadossa.

Seuraava kotiväen yhteinen tapahtuma on vanhempainyhdistyksen tempauspäivä Kirmyjäiset. Kirmyjäispäivä on syyskuun viimeinen lauantai 28.9. Kirmyjäispäivänä voi kerätä varoja luokkien kassoihin erilaisin jännittävin, mielenkiintoisin ja mitä mielikuvituksellisimmin keinoin. Vy tiedottaa tästä osuudestä.

Tuona lauantaina voi myös käydä tutustumassa luokkien opiskeluun pienissä aikuisryhmissä luokissa 1 - 6. Luokkien 7 ja 8 osalta koulussa pitää tunnilla olla joko oppilaan - tai huoltajan! Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua oppilaan näkökulmasta nykyajan koulunkäyntiin tai palata omiin koulumuistoihin lapsen sijasta. Luokanvalvojat ja -opettajat tiedottavat koulupäivästä ja työjärjestyksestä.

Tapaamisiin siis Kirmyjäisissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti