keskiviikko 11. joulukuuta 2013

TERVETULOA TAMMIKUUN LAUANTAITYÖPÄIVÄÄN

Käpylän peruskoulussa on lauantaina 11. tammikuuta oppilaiden koulupäivä. Vastaava vapaa järjestyy toukokuussa, se on vapun jälkeinen perjantai 2.5.2013.

Lauantaipäiväksi on kutsuttu tulevia ykkösluokkalaisia, nykyisiä eskareita tutustumaan koulun toimintaan. Tutustuminen tapahtuu pajoissa, ja pajoihin jako alkaa noin klo 9 Untamon rakennuksessa. Oppilaat tutustuvat kouluun pienissä ryhmissä. Eskareitten kotiväelle järjestetään samaan aikaan Hykkylän rakennuksessa tiedotustilaisuus kouluun siirtymisestä. Tarkempi aikataulu on kotisivujen AJANKOHTAISTA -osiossa.

Tammikuun lauantaina luokkien 1 ja 2 oppilailla on 3 tunnin työpäivä. Opettajina ovat osin omat opettajat, osin kielenopettaja tutustuttamassa englannin kieleen, osin musiikinopettaja. Oma opettaja ilmoittaa aikataulun.

Luokkien 3 - 6 oppilaiden osalta luokanopettajat ilmoittavat päivän aikataulun. Jos mahdollista, kutsuvat nykyiset neloset Koskelan ala-asteen nelosia vierailulle ja tutustumaan Käpylän peruskouluun. Luokanopettajat sopivat keskenään näistä järjestelyistä.

Luokkien 7 oppilaat ja heidän kotiväkensä voivat aamupäivällä tutustua valinnaisaineisiin. Luokkien 7 ja 8 oppilailla on työjärjestys, jonka luokanvalvojat tiedottavat koteihin. Kotiväellä on mahdollisuus osallistua tunneille ja tutustua lapsensa opettajiin. 8. vuosiluokalla päättyvät kaikille yhteiset musiikki, kuvataide, käsityöt (tekninen ja tekstiilityö) sekä kotitalous. Pääasiassa valinnaisaineet ovat näiden aineiden jatkokursseja, mutta tarjolla on monien muidenkin aineiden lyhytkursseja. Lisäksi oppilas voi valita B-kielen, joko saksan, espanjan tai ranskan. Ryhmän muodostuminen edellyttää vähintään 10 valitsevaa oppilasta.

Luokka-asteitten 9 ja 10 oppilaat lähtevät kulttuurikäynnille joko Ateneumiin tai Kiasmaan, mahdollisesti Kansallismuseoon.

Laittakaa päivä jo kalentereihin, sillä se on heti ensi lukuvuoden alussa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti