maanantai 6. tammikuuta 2014

Tervetuloa aloittamaan kevätlukukautta!

Kevätlukukausi alkaa tiistaina 7.tammikuuta työjärjestyksen mukaan.
Lauantaina 11. tammikuuta on oppilastyöpäivä, jota vastaava vapaa järjestyy vapun jälkeisenä perjantaina 2. toukokuuta.

Syyslukukausi päättyi moniin erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Nelosluokkalaiset tanssivat kotiväelleen joulukuun alussa hyvin harjoitelleina. Heidän juhlansa jatkuivat vielä pormestarintansseilla ja osa oppilaista esiintyi koulun itsenäisyysjuhlassa.

Koulussa  itsenäisyysjuhlat olivat monen eri luokka-asteen oppilaiden yhteisesti järjestämät, arvokkaat juhlat. Koko koulun väki osallistui samansisältöisiin juhliin, joita järjestettiin kolmet. Näin kaikki mahtuivat sopivasti saliin. Joulun alla kakkosluokkalaisten joulunäytelmä kirkossa oli vaikuttava ja vaati esiintyjiltä keskittymistä ja paljon harjoittelua. Taidokas ja polveileva joulukertomus loi kirkollista joulutunnelmaa osallistujilleen.

Kuusijuhlaan Untamon rakennuksessa mahtuivat kaikki halukkaat. Noin kahdella kokoonpanolla ei esiintymisiä tullut kuin osalle oppilaita useampia kuin kaksi. Ysien omannäköisekseen järjestämä puurojuhla huipensi syyslukukauden.

Kevätlukukauden aluksi tulee muutamia henkilökuntamuutoksia. Resurssiopettaja Anna Korhonen on siirtynyt toisiin tehtäviin, ja hänen sijallaan aloittaa resurssiopettajana lähinna luokilla 5AB Antti-Veikko Kauttonen. Koulunkäyntiavustajissa tapahtuu pieniä muutoksia, ja luokanopettajat tiedottavat muutoksista luokkiensa osalta.

Lauantaina 11. päivä on tulevat eskarit kutsuttu tutustumaan Käpylän peruskouluun. Untamon rakennuksessa Untamontie 2 osa opettajista järjestää toimintapisteitä eskareilla kahden tunnin ajan. Sinä aikana Hykkylän rakennuksessa Mäkelänkadun varrella järjestetään vanhemmille tiedotustilaisuus kouluun ilmoittautumisesta.

Myös vanhempainyhdistys järjestää oman kahvionsa ja keskustelutilaisuuden lauantaina. Kutsu tullee vy:n luokkien yhdyshenkilöiden kautta.

Hyvää alkavaa vuotta kaikille koululaisille ja kotiväelle!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti