maanantai 17. helmikuuta 2014

Terveisiä ystävän discosta


Viikko ennen hiihtolomaa koulun alaluokille pidettiin kovasti odotettu disco ilta. Me yläkoulu luokan muutama vanhempi olimme kokoon kutsuttuina valmiina tulevaa iltaa varten. Samalla lailla, kun koulunsa vasta alkutaipaleella alkaneet myös me vanhemmat jännitimme kuinka selviydymme osaksemme tulevat rooliit, kestittäjänä, järjestyksenpitäjänä, ensiapujoukkona ja huoltohenkilökuntana ym. Kaikki huolet olivat turhia ja pois pyyhkäistynä, kun nuo reippaat lapset saapuivat paikalle. Tuskin muistimme aikaa, kun omamme olivat pienempiä, siitä tuntui tosiaan olevan iäisyys!. Miten niin nuoret voivat käyttäytyäkkään niin hyvin, kaikki odottivat vuoroaan ja pitivät huolta toisistaan ja samalla heillä oli hauskaa. Ohjelmaa, musiikkia ja herkkuja oli tarjolla koko illan ja meno oli sen mukaista. Me vanhemmat olimme aivan fiiliksissä, emme olisi todellakaan voineet kuvitella miten paljon saimme tuosta osallistumisesta koulun tapahtumaan.

 
Unohtamatta näitä nuoria kohta koulunsa lopettavia. Samaa voi sanoa myös heistä, kuinka hyväkäytöksisiä ja fiksuja he ovatkaan. Järjestelyissä, lipunmyynnissä, lisätarvikkeiden haussa, ohjelman teossa, musiikissa kaikessa he olivat mukana myös siivouksessa.

Tällä kokemuksella, meillä vanhemmilla ei ole huolta ja voimme olla ylpeitä näistä ihanista tulevaisuuden lupauksista aina polvesta jo samaan pituuteen yltäneistä.

 
Odatamme seuraavaa yhteistä tapaamista ja tapahtuman järjestämistä taas suurella innolla!.

Kiitos vielä teille nuorille 8 d luokkalaisille yhteistyöstä ja samalla toivotamme vanhemmat tervetulleeksi mukaan kaikkiin mahdollisiin keruu tapahtumiin ja muihin yhteisiin tapahtumiin :).

 
Tervehdys vielä teille hiihtolomasta levänneinä, kevättä kohden toivotellen,

Heidi Halonen

8d luokan vanhempi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti