lauantai 26. huhtikuuta 2014

Käpylä siistiksi

Perinteinen kevätsiivouspäivä sujui aurinkoisissa merkeissä. Käpylän ja Kumpulan alueelta löytyi taas valtava määrä roskaa ja jätettä.

Yleisin jäte oli tupakan tumppi ja isoin rusentunut polkupyörä. Minusta hienoin roska oli ruostunut lukko. 700 joukoilla tulee puhdasta jälkeä. Koirakallion metsässä oli myös kasa lautoja, mutta ne jätettiin sinne, koska ope sanoi majatarpeiden viemisen lapsilta olevan suorastaan rikollista. Näimme myös keltanokkaisen mustan linnun. Sen nimi on mustarastas. Koivuissa oli pötkylöitä joista tulee siemeniä. Jotkut keräsi tiiliä, että saisi painavamman roskiksen. Se on huijausta. Pojat yritti hakea roskia yhden talon roskiksesta kun roskat loppui. Ope onneksi huomasi sen. Oli kivaa.


Ympäristöagentit päättivät Miia-open johdolla, että lajittelemattoman roskan rahtaaminen kaatopaikoille saa loppua. Tämän vuoksi Käpylästä saapuvat roskapussit avattiin ja niiden sisältö lajiteltiin hyödyntämistä varten. Lasit, metallit, energiajae jne. jaettiin näppärien agenttien toimesta tarkkoihin kasoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti