keskiviikko 1. lokakuuta 2014

KÄPYLÄN TYTTÖJEN FUTISJOUKKUE PELASI ROHKEASTI ISOMPIA VASTAAN RAVIKSELLA 30.9.Käpylän 7-luokkalaisten tytöt kokosivat urhean joukkueen tyttöjen jalkapalloturnaukseen. Vastustajat olivat isompia ja kokeneempia, mutta Käpyläläiset eivät luovuttaneet tai antaneet tunnelman laskea. Käpylän Messiksi leimattu Kiia teki kaksi maalia ja Salli yhden. Molemmat toimivat ansiokkaasti joukkueen kapteeneina tovereitaan ohjaten. Koko joukkue kehittyi peli toisen perään ja viimeinen peli olikin jo todella lähellä voittoa. Ensi vuonna uudestaan, koska tällä innolla ja ilolla pääsemme vielä pitkälle!
Kiitos kaikille pelaajille: Veeralle, Sallille, Kiialle, Inkalle, Mahille, Pinjalle, Lauralle, Helmille, Saijalle, Marialle, Teklalle, Imanille, Siljalle ja erityisesti myös rohkealle maalivahti-Tarjallemme!!

Kiitos upeille kannatusjoukoillemme ja kannustuskylttien tekijöille! Etenkin Viljalle ja Salmalle, jotka täyttivät pulloja ja pitivät tunnelmaa yllä koko päivän. Kiitos säkähdyttäville kutosten cheerleading-tytöille, joita toivottavasti nähdään vielä lisää! Ja kiitos hienoista valokuvista Aukulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti