torstai 21. toukokuuta 2015

Untamon oppilaskunta tiedottaa

Oppilaskunta on lukuvuoden aikana ahkeroinut oppilailta itseltään tulleiden ideoiden parissa ja tässä esitellään upeat lopputulokset!


Lautapelit
Oppilailta kerättiin toiveita lautapeleistä, joita he haluaisivat koulussa pelata. Toiveiden pohjalta koottiin tilaus, ja tilatut lautapelit saadaan käyttöön toukokuun lopussa.Välituntiliikuntalainaamot
Koulussamme on kevään mittaan avautunut kaikkiin kolmeen rakennukseen välituntiliikuntaan tarkoitettujen liikuntavälineiden lainaamot. Välineet lainaamoihin on hankittu oppilaskunnan kaikkien luokkien oppilailta keräämien toiveiden perusteella. Kaikkia toiveita ei voitu toteuttaa. Vaikka keinuja ei saatu, niin saatiin paljon muuta hauskaa!

Säät eivät ole olleet mainittavia, mutta leikkejä ovat kuitenkin vauhdittaneet niin pallot, vanteet, hyppynarut, puujalat, sählymailat ja tennismailat palloineen. Kevään mittaan pihaan nostetaan uudet jalkapallomaalit ja käyttöön saapuu myös twistnauhat. Lainaamosta saa lainata omaa korttia vastaan välitunnin ajaksi jonkin välineen ja kortin saa takaisin samalla kun välineen palauttaa välitunnin loputtua.

Allaolevista kuvista näet muutamia liikuntavälineitä, joita välinelainaamoissa on lainattavissa. Kuvat lainattu sporttikauppa.fin sivuilta, josta välinepaketitkin on kouluumme tilattu.


Kuvat: sporttikauppa.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti