lauantai 18. helmikuuta 2017

Uuden oppimisen iltaKoulullamme vietettiin keskiviikkona uudenlaista oppimisen iltaa. Illan aluksi saimme katsoa yläluokkalaisten tekemiä oppimisvideoita muun muassa työkirjattomasta englannin opiskelusta. Paikalla oli myös seiskaluokkalainen Leevi kertomassa espanjan opiskelusta ja videoiden tekemisestä. Sen jälkeen pienemmät oppilaat esittelivät omia hienoja töitään ja opettivat vanhempia kolmessa eri pisteessä.

Ensimmäisellä rastilla kakkosluokkalaiset Otto, Akseli, Venla, Lilja ja Usva johdattelivat vanhempia toiminnallisen matematiikan maailmaan.
Toisessa pisteessä kuudesluokkalaiset Enni, Elvira ja Aida esittelivät vanhemmille omia upeita portfolioitaan. Esillä oli niin paperisia portfolioita kuin aivan uusia sähköisiä ePortfolioitakin. 
Kolmannessa pisteessä neljäsluokkalaiset Lumia, Aliisa ja Tiiti näyttivät vanhemmille, miten yhteiskuntaoppia voi opiskella ilman oppikirjoja. 

Lasten kommentteja illasta:


"Tosi kivaa oli."

"Oli hauska esitellä matikkaa vanhemmille ja nähdä niiden ilmeet."

"Oli kiva, kun sai näyttää kaikkia välineitä."

"Aluksi jännitti tosi paljon, mutta lopulta oli ihan kivaa."


Aikuisetkin vaikuttivat olevan innolla mukana oppimassa ja seuraamassa erityisesti lasten pitämiä opetustuokioita.


Opimme myös, ettei ole helppoa lukea sanaa digitalisaatio ja samaan aikaan laskea yhteen lukuja 47 ja 35. Opimme myös, miksi taukojumppa on tärkeää oppimisessa ja mitä tarkoittavat kummat kirjainlyhenteet L1, L2 ja L3.!

Ilta oli oikein onnistunut ja seuraava vastaavanlainen oppimisilta järjestetään jo reilun kuukauden päästä 

21. 3. 2017

Kiitos kaikille mukanaolleille ja erityiskiitos kaikille oppilaille ja kunniamaininta Leeville esitysassistenttinä toimimisesta! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti