sunnuntai 27. elokuuta 2017

12 koulupäivää takana

Ekaluokkalaiset ovat ehtineet tehdä jo paljon. Pieni kuvakooste muutamista 1c-luokan tapahtumista.

Matematiikan välineistä ensimmäisenä on käytetty loogisia paloja. Niillä on rakenneltu kuvioita, joita on piirretty myös omiin vihkoihin. On pohdittu palojen ominaisuuksia; eroja ja samanlaisuuksia. On harjoiteltu käsitettä joka toinen ja tehty erilaisa loogisia jonoja, joissa aina joku ominaisuus muuttuu. On ollut kivaa huomata miten innoissaan pienet oppijat ovat olleet, miten upeasti he osaavat selittää tekemiään ratkaisuja ja miten hienosti he pitävät huolta omista välineistään.Opiskelupaikka voi olla joku muukin kuin pulpetti tai pöytä. Lattialla on lupa tehdä joitakin tehtäviä ja se tuntuukin olevan suosittu paikka.

Auringonkukkia
1d-luokan valmiit auringonkukat


Perjantain lelutunti oli hitti!

Kaiken kaikkiaan arvio kuluneesta kouluviikosta oli positiivinen!

Näiden lisäksi on ehditty tehdä paljon muutakin. Koulun kasvitarhalla on käyty nostamassa perunaa ja maisteltu näitä itse poimittuja perunoita luokassa. On ehditty leikkiä yhdessä luokassa ja ulkona tutustuen uusiin luokkatovereihin. Aapisen lukeminenkin on aloitettu ja ehditty jo harjoitella a-kirjaimen kirjoittamistakin. Paljon on jo tehty ja paljon kaikkea kivaa ja uutta on vielä tulossa. 
Iloisin ja luottavaisin mielin kohti uutta kouluviikkoa!

Mira-ope

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukuvuosi alkaa torstaina 13.8

Tervetuloa kouluun! Koulut alkavat tämänhetkisen tiedon mukaan ensi viikon torstaina 13.8.2020 lähiopetuksena kaikille koulumme oppilaille. ...