keskiviikko 22. elokuuta 2018

Tervetuloa tekemään kasvatuksen ja koulutuksen osallisuussuunnitelmaa – Tuo parhaat ideasi esiin ja osallistu keskusteluun verkossa 9.9.2018 asti


Tehdään yhdessä maailman vaikuttavin paikka oppia, jossa oppijoiden, huoltajien, henkilöstön ja kaikkien kaupunkilaisten vahva osallisuus toteutuu. Kutsumme kaikkia helsinkiläisiä pohtimaan osallisuutta kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla.

Olemme avanneet verkkoon keskustelualustan, jolle pyydämme teitä tuomaan ajatuksianne osallisuuden ja vuorovaikutteiden toimintakulttuurin kehittämiseksi. Keskustelu on auki 9.9.2018 asti.


Kuka tahansa voi osallistua. Oman idean jättäminen ja kommentointi vaatii kirjautumisen. Kirjautuminen onnistuu esimerkiksi o365-, LinkedIn- ja Facebook-tunnuksilla. Keskustelun lukeminen ja muiden ajatuksista tykkääminen onnistuu myös kirjautumatta.

Alustalle tuotuja ajatuksia hyödynnetään kasvatuksen ja koulutuksen osallisuussuunnitelman laatimisessa. Osallisuussuunnitelmassa määritellään, mitä osallisuus tarkoittaa toimialallamme, miten sitä toteutetaan ja kehitetään. Suunnitelma liittyy Helsingin kaupungin osallisuus- ja vuorovaikutusmalliin. Jokainen toimiala tekee oman suunnitelmansa vuosille 2018-2021 ja sen toteutumisesta raportoidaan valtuustolle. Lue lisää osallisuusmallista.

Lisätietoja: Elina Kesäniemi, vuorovaikutusasiantuntija, elina.kesaniemi@hel.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti