keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Vanhempainyhdistys tiedottaa: KirmyjäisetAurinkoista syysviikkoa kaikille!

Lauantaina vietetään jälleen Kirmyjäisiä. Toivottavasti kaikilla luokilla on valmistelut hyvässä vaiheessa ja tunnelma katossa. Tämän viestin liitteenä on kartta (yllä), jossa on merkittynä luokkien myyntipaikat.

Oppilaiden koulupäivä alkaa yhdeksältä ja päättyy yksilöllisesti luokkatasosta riippuen. Tästä syystä autoilu on kielletty koulun pihoilla sekä Hykkylän ja Untamon välisellä kujalla klo 9:00 lähtien! Autolla saa ajaa pihoille uudestaan vasta tapahtuman päätyttyä. Tämä on turvallisuuden takia ehdottoman tärkeää ja siitä ei missään tilanteessa jousteta. Huomioikaa tämä, kun suunnittelette tavaroiden kuljetusta.

Varsinaisesti Kirmyjäiset ovat käynnissä klo 10:00 -13:00. Päivä huipentuu Los Salsanismo bändin esiintymiseen Hykkylän pihalla klo 12:30 alkaen. Tapahtuman aikana pisteet pyörii vanhempien voimalla, jos vain mahdollista ottakaa myös oman luokkanne oppilaat mukaan sopiviin hommiin.

Pisteiden pystyttäjät hakevat pöydät aamulla koulujen sisältä, ohjausta tähän saatavilla Hykkylän ja Untamon pihoilla. Sähköntarpeesta on ehdottomasti saatava tieto etukäteen. Ensisijaisesti suosittelemme suunnittelemaan sähkötöntä toimintaa, mutta hieman virtaa järjestyy kyllä. Ottakaa mahdollisuuksien mukaan omia sähköjohtoja, koululta ei löydy niitä tarpeeksi.

Tapahtuman päätyttyä pöydät ja muu koululta mahdollisesti lainattu irtaimisto tulee palauttaa takaisin omalle paikalleen. Aamulla pöytiä hakeneet ihmiset huolehtivat, että tieto niiden oikeasta paikasta siirtyy eteenpäin. Kaikki roskat tulee viedä koulun roskakatoksiin ja pihat pitää jättää muutenkin siistiksi.

Koulun piha on täynnä kokemusasiantuntijoita, joilla on takana useat Kirmyjäiset. Nykäise naapuripöydän tyyppejä rohkeasti hihasta, jos joku asia mietityttää. Tai lähesty vanhempainyhdistystä.

Muista varata mukaan käteistä rahaa (myös vaihtokassa luokan pisteelle), että saat lounasta ja kahvia, arpoja ja vielä pullat kotiin. Kirmyjäispäivä on touhua täynnä ja kotona saattaa maistua päikkärit ja pala jonkun toisen leipomaa sienipiirakkaa. Tehdään tästä yhdessä syksyn kivoin päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti