keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Roomapäivä 5C luokassa


Eilen meidän luokalla oli Roomapäivä. Aloitimme päivän jakamalla roolit kaikille oppilaille. Rooleja olivat plebeijit, patriisit, orjat, gladiaattorit sekä eläimet. Muutama oli pukeutunut toogaan, jotkut mm. gladiaattoreiksi, joku keisariksi ja toiset eläimiksi.

Roolien jakamisen jälkeen jokainen sai keksiä itselleen oman roolinimen, kirjoittaa sen paperille ja kiinnittää paperi vaatteisiin nimilapuksi. Sen jälkeen katsoimme pätkän Gladiator-elokuvasta.Aamupäivällä mentiin koulun pihalle, ja leikittiin teemaan sopivia leikkejä. Ohjelmassa oli köydenvetoa, miekkailua pehmomiekoilla sekä pukkitappelua pukkitappelulaudalla. Sitten mentiin musiikintunnille ja sieltä ruokailuun. Ruokailun jälkeen tulimme luokkaan valmistelemaan "Roomalaista" tarjoilua. Tarjolla oli sipsejä, vaahtokarkkeja, mansikoita, viinirypäleitä tms.Roomalaisten pitojen jälkeen siivosimme luokan, juttelimme Rooman keisareista ja lähdimme kotiin.

Päivä oli kaiken kaikkiaan huippuhauska!

Salli ja Isla 5C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

3B tutkimassa vesistöjen elämää

Tänään 3B luokka lähti tutkimaan vesistöjen elämää. Taivaskallion lammella vietetyn iltapäivän parasta antia olivat vesiliskojen tutkiminen ...