maanantai 27. toukokuuta 2019

Koulukoutsin vinkit kesälomalle!


Viimeinen kouluviikko starttasi ja kesäloma häämöttää! Mansikoiden syönnin lisäksi voit harrastaa kesällä alueellamme paljon kaikenlaista. Tässä koulukoutsin vinkit:

Cafe Raparperimeri
Kesä-Heinäkuun ajan Kumpulan koulukasvitarhalta löytyy alueen nuorten suunnittelema ja pitämä puutarhakahvila Café Raparperimeri. Tuoreissa leivonnaisissa ja kasvisherkuissa käytetään oman maan satoa. Kahvilan yhteydessä myös erilaisia pihapelejä ja ohjelmaa. Kahvilassa käy vain käteismaksu. Puutarhasta löytyy esteetön wc. Myös koirat ovat tervetulleita!
Lue lisää: http://munstadi.fi/stadin-parhaat-kesakahvilat/
Kumpulan koulukasvitarha
Vähänkyröntie 3-6
Avoinna 6.6.–25.7.2019
ti–to klo 14:00–20:0


Arabian nuorisotalo
Kesä tekee tuloaan vauhdilla ja nuorisotalokin sulkee ovensa avoimelta toiminnalta toukokuun lopussa. Toiminta siirtyy kesäkuun ajaksi ulos Arabian urheilupuistoon. Sporttiteltta koriskentällä säävarauksella arkisin klo 12-18. Teltalta löytyy tutut nuoriso-ohjaajat sekä paljon erilaisia ulkopelejä ja urheiluvälineitä. Järjestämme päivittäin kisoja ja turnauksia lapsille ja nuorille. Jos pelailu ja kisailu ei nappaa, saa tulla myös vain hengailemaan ja nauttimaan kesästä.
Lue lisää: http://arabia.munstadi.fi/2019/05/14/arabian-nuorisotalon-kevat-ja-kesatoiminta/
Arabian nuorisotalo
Arabianpolku 1A2
00560 HELSINKI
(09) 31023474
arabian.nuorisotalo@hel.fi


Koskelan PihaNuta
Koko perheen tapahtuma avaa Koskelan nuorisotalon kesätoiminnan PihaNutan. Luvassa monipuolinen ohjelma ja upeita artisteja. Esiintymässä Vanilla ja Sakari Hukka, sekä myös huikea Koskela rap ryhmä.
Lue lisää: http://koskela.munstadi.fi/2019/05/17/pihanuta-avajaiset-4-6-2019/
Koskelan nuorisotalo
Antti Korpin tie 3
Helsinki


Käpylän Klubi
Klubilla on toimintaa läpi kesän! Tarkemmat tiedot aukioloista ja toiminnoista ilmestyy pian Klubin Instagramiin ja Facebookiin.
Väinölänkatu 2
Facebook: Käpylän Klubi
Instagram: kapylanklubi

Lisää kaupungin harrastusmahdollisuuksista löydät osoitteesta http://munstadi.fi/ sekä http://nk.hel.fi/harrastushaku/
IHANAA KESÄÄ JA PALATAAN SYKSYLLÄ ASIAAN! 

T. Kouluvalmentaja Salli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

3B tutkimassa vesistöjen elämää

Tänään 3B luokka lähti tutkimaan vesistöjen elämää. Taivaskallion lammella vietetyn iltapäivän parasta antia olivat vesiliskojen tutkiminen ...