tiistai 13. elokuuta 2019

Käpylässä polkaistiin käyntiin uusi kouluvuosi

Taas on saatu uusi kouluvuosi hienosti käyntiin. Viime torstaina koulumme pihat täyttyivät jännittyneistä oppilaista ja hivenen hermostuneista vanhemmista. Taisipa muutamaa opettajaakin vähän jännittää! Viime viikolla vielä vähän harjoiteltiin, mutta tällä viikolla työnteko jo sitten alkaakin toden teolla.


Koulussamme on aloittanut taas valtavasti uusia lapsia ja muutamia uusia aikuisiakin. Lämpimästi tervetuloa teille kaikille! Tervetuloa toki myös kaikki jo aiemmin Käpylän peruskoulussa olleet oppilaat ja opettajat!


Arkisen aherruksen lisäksi koulussamme tapahtuu vuoden aikana kaikkea mukavaa oppituntien ulkopuolista toimintaa. Ensimmäinen kiva yhteinen tapahtuma on koulumme perinteiset Kirmyjäiset, joka järjestetään yhdessä vanhempainyhdistyksen kanssa la 21.9.2019 n. klo 9-13.15. Tarkempaa infoa tapahtumasta tulee myöhemmin, mutta merkitkääpä tuo päivä jo nyt kalenteriin. Se on hauska koko koulun yhteinen päivä!


Koulumme tapahtumista löytyy tietoa, tunnelmia, kuvia ja videoita myös esimerkiksi koulun Instagramista ja Twitteristä, joten jos teillä on nuo somekanavat käytössä, niin ottakaa koulu (käpylänpk) seurantaan sielläkin.


Tehdään tästä vuodesta yhdessä mukava vuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukuvuosi alkaa torstaina 13.8

Tervetuloa kouluun! Koulut alkavat tämänhetkisen tiedon mukaan ensi viikon torstaina 13.8.2020 lähiopetuksena kaikille koulumme oppilaille. ...