maanantai 11. toukokuuta 2020

Lähiopetus jatkuu torstaina 14.5 poikkeusjärjestelyin

Tervetuloa kouluun!

Perusopetuksessa siirrytään takaisin lähiopetukseen torstaista alkaen. Opiskelu tapahtuu koulussamme torstaista 14.5 eteenpäin Untamon ja Hykkylän rakennuksissa ja uutena tilana on käytössä Luonnontiedelukion tilat.

Tarkoitus on opiskella fyysisiä kontakteja välttäen niin, että oppilaat eivät kohtaa koulupäivän aikana kuin vain rajatun määrän muita lapsia ja aikuisia. Myös ruokailu tapahtuu kaikilla siinä talossa, missä opiskelukin tapahtuu.

Myös välitunnit hoidetaan niin, että kohtaamisille on riittävästi tilaa ja välituntiulkoilut hoidetaan eri alueilla ja eri aikaan. 

Tarkempia ohjeita ja vastauksia moniin kysymyksiin löytyy Wilmasta ja omat luokanopettajat ja luokanvalvojat tiedottavat niistä luokkiaan.

Tärkeää on huomioida se, ettei kouluun saa tulla sairaana ja koulussa ollessa käsihygieniasta on huolehdittava erittäin tarkasti. 

Näistä poikkeusjärjestelyistä huolimatta haluamme koko Käpylän peruskoulun henkilökunnan puolesta toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi kouluun kevään viimeisiksi päiviksi. Toivotaan, että aurinko paistaa toukokuussa mahdollisimman paljon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti