tiistai 6. maaliskuuta 2012

Onko Viipuriin menijöitä ? vk 17

 
Onko Viipuriin menijöitä? 

Viipurin ystävyyskoulumme kutsuu taas Käpylän peruskoulun opettajia ja oppilaita vierailulle Viipuriin. Vierailu tapahtuu  viikolla 17 ( 24.4 - 26.4) eikä viikolla 16, kuten aikaisemmassa ilmoituksessa oli mainittu) 
Perillä ollaan kaksi yötä. Lähtijöille on siis luvassa erilainen kouluviikko, joka pitää sisällään tutustumiskäyntejä sekä ystävyyskouluun että kaupungin nähtävyyksiin. Venäläinen kulttuuri ja elämäntapa tulee tutuksi perhemajoituksessa, jonka oppilaat viettävät venäläisissä kodeissa.

Jos siis olet uusia haasteita pelkäämätön tyttö tai poika, 5-9 luokilta, ja pärjäät riittävästi englannin kielellä, tervetuloa mukaan. Vähäinenkin venäjän taito on tietenkin suurta plussaa! Vierailulle lähtevien oppilaiden vanhempien olisi hyvä pystyä vastavuoroisesti majoittamaan kodeissaan Viipurilaisen koulun oppilaita heidän vieraillessaan täällä, mutta aina se ei ole välttämätöntä. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan ja ilmoita samalla pystyykö perheesi majoittamaan vastavierailijoita.

Viisumien järjestämisen vuoksi, toivomme että pystyisitte päättämään lähdöstä hyvissä ajoin, mielellään 15.3 mennessä.

Mukaan lähtevät englanninopettaja Marja ja erityisopettaja Timo. Ilmoittautuminen Marja Pietiläiselle, Inkeri Marttiselle tai Timo Akkaselle henkilökohtaisesti tai sähköpostitse.

Dobro pazalovat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti