tiistai 16. lokakuuta 2012

5-6M retkellä

Menimme bussilla Sörnäisiin, siitä metroon ja Vuosaareen.
Meidän piti mennä pikkubussilla Meriharjuun, mutta bussin lähtöön oli aikaa vielä puoli tuntia. Katselimme paikkoja ja menimme kiertämään Vuosaaren ostoskeskusta.
Saavuimme Helsingin korkeimman talon luokse. Meidän opettaja kertoi, että tämä on Helsingin suurin rakennus. Talo oli todella korkea, 87,5 metriä. Vanha mies kuuli mitä opettaja puhui. Hän asui sattumalta siinä rakennuksessa ja kysyi, haluatteko että vien teidät ylimpään kerrokseen? Menimme hissillä huipulle asti, 26. kerrokseen ja se oli mahtavaa! Siellä oli ihan ylhäällä ulkoterassi. Terassi oli iso ja tilava. Sieltä näki Tallinnaan saakka. Näimme Viking line -laivan ja kaikkea muuta. Kaikki näytti tosi pieneltä alas katsottuna. Ihmiset näyttivät todella pieniltä. Kiitimme ystävällistä miestä. Otimme pienet juoksuaskeleet ja pääsimme bussiin. 

Meriharjussa me heittelimme leipäkiviä veteen. Hauskaa oli.

Saatiin tutkia luupilla juttuja, me löydettiin joku tuntematon eläin
Lähdimme kohti Meriharjua. Pihalla odotti oppaamme Karoliina, eli Karo. Päivä vierähti luontoa tutkien. Haistelimme, maistelimme, kuuntelimme, tunnustelimme ja katselimme Meriharjun syksyistä luontoa. Reput täynnä uusia kokemuksia palasimme koululle ja siitä kotiin.

Näkymä Helsingin katolta kohti Käpylää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti