tiistai 19. maaliskuuta 2013

Uusi johtokunta kokoontui ensimmäisen kerran

Vaalikaudelle 2013 -2016 valittu johtokunta kokoontui maanantaina 18.3. ensimmäisen kerran.

Aluksi keskusteltiin ja sovittiin yhteisistä toimintatavoista sekä tutustuttiin koulun rakenteeseen. Käpylän peruskoulu on yksi suurimpia helsinkiläisiä kouluja, oppilaita on noin 750 ja aikuisia lähes sata. Oppilaskunnan puheenjohtaja ja sihteeri kertoivat Ruuti -hankkeen etenemisestä, eli toiminnallisesta vapunaatosta.

Virkavaaleja oli kaksi: espanjankielisen luokanopettajan virka sekä päätoiminen tuntiopettaja kemiaan ja matematiikkaan. Luokanopettajan tehtävään tuli valituksi Marc Cerdá. Päätoimiseksi tuntiopettajaksi Janne Heinilä ja varalle Martina Tamminen. Kiitos kaikille hakeneille - onnea valituille!

Johtokunta hyväksyi koulun käyttösuunnitelman. Pitkää keskustelua johtokunta kävi leirikouluista ja niiden suunnittelun ja hyväksymisen vaiheista. Leirikoulusuunnitelmat on tuotava koko vuoden osalta syyskuun kokoukseen opetusviraston ohjeistuksen mukaan valmisteltuina.

Johtokunta kutsutaan Käpylän - Koskelan alueen palveluverkkokokoukseen 9.4. Asia  on ollut esillä jo edellisenä vuonna. Lisäksi Kumpulan sivutoimipisteessä on tehty useampia ympäristöviraston tarkastuksia. Tiedotustilaisuus oppilaiden vanhemmille järjestetään maanantaina 25.3. Kutsu asiasta lähtee erillisenä ilmoituksena. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti