perjantai 19. syyskuuta 2014

4B leirikoulussa

4B luokka vietti kolme hauskaa päivää leirikoulussa Velskolan kartanossa Espoossa elokuun lopulla. Aida Pirttilä 4b luokalta kertoo tarkemmin.


Ensimmäisenä päivänä me kalastettiin. Kun olimme kalastaneet, me syötiin eväät. Sen jälkeen sai uida. Vesi oli virkistävän kylmää. Illalla oli sauna. Pitkän päivän jälkeen kaikki olivat väsyneitä. Yö oli levoton. Aamulla mentiin syömään aamupala. Se oli tosi hyvää. Tarjolla oli jogurttia, erilaisia muroja ja myslejä, lämpimiä sämpylöitä ja kaakaota. Se oli kuin paratiisissa!

Ruuan jälkeen oli vähän vapaata aikaa. Melkein kaikki yrittivät päästä verkkokeinuun ja loput pyrkijöistä ottivat vauhtia. Sitten luokka jaettiin kahteen osaan. Toinen osa meni ulos kuvaamaan lähikuvia itsestään ja toinen jäi sisälle kirjoittamaan jotain sanoja, jotka liittyvät leirikouluun. Kun kuvausryhmä oli tulossa sisälle, keittiöstä löytyi kaksi pientä rantakäärmettä.

Sitten oli tehtävärastien vuoro. Ensimmäisellä rastilla piti tunnistaa mahdollisimman monta kasvia. Toisella rastilla ryhmälle keksittiin kannustushuuto. Kolmannella rastilla sai uida. Neljännellä rastilla oli evästauko. Viidennellä rastilla piti keksiä näytelmä. Kuudennella rastilla sai maalata. Viimeisellä rastilla arvioitiin ryhmätyö. Illalla paistettiin lettuja. Sitten oli iltapala. Yö oli rattoisa. Viimeisenä päivänä oli leikkejä. Lopulta leirikoulu oli loppu!


Aida Pirttilä, 4bEi kommentteja:

Lähetä kommentti