maanantai 5. kesäkuuta 2017

Roskattomin kaupunki-julistekisan voitto!


Koulumme osallistui tänäkin vuonna pääkaupunkiseudun ympäristön siivoustalkoisiin. Talkoiden yhteyteen olivat Vantaan energia ja Vantaan kaupunki luoneet Roskattomin kaupunki-julistekilpailun. Kilpailussa tuli tehdä juliste, johon tuli sisällyttää tunnisteet #roskattominkaupunki ja #äläroskaa.

Koulumme 4B-luokka osallistui kilpailuun peräti 5 julisteella. Julisteista äänestettiin paras, jolla luokka osallistui sitten valtakunnalliseeen kilpailuun. Osallistuva juliste oli Aliisan, Lumian ja Tiitin tekemä allaoleva juliste. 
 
Julisteista käytiin tapahtuman Facebook-sivuilla tiukka äänestys, jossa 15 eniten tykkäystä kerännyttä julistekuvaa ansaitsi hienon palkinnon. Kaikki hienot julisteet löytyvät Vantaan energian Facebook-sivuilta kohdasta Koululaisten siivouspäivän kuvakisa.

Tyttöjen tekemä juliste sai lopulta peräti 235 tykkäystä ja sillä heltisi hienosti kisan 12. sija. Hienoa työtä tytöt! Paljon onnea teille ja koko luokalle!


Palkinnoksi koko 4B-luokka sai huimat 500 euroa luokkaretkirahaa!


Seuraavassa on tyttöjen tunnelmia julisteen tekoprosessista ja koko kilpailusta ylipäätään.


"Me olemme aina olleet riippuvaisia luonnosta mutta nyt luonto on riippuvainen meistä. Julisteen nimen oli tarkoitus olla mahdollisimman painottava lause. Se oli iso osa koko roskattomin kaunpunki-julisteen perustaa. Sen lisäksi julisteessa on monia pieniä kuvia, jotka kuvaavat sitä, miten eläimet ja ihmiset kärsivät luonnon roskaamisesta. Koko idea oli hiottu täydelliseksi jokaista kuvaa myöten. Me halusimme voittoa kovasti!

Heti kun kuulimme julistekisasta, oli varmaa, että me osallistuisimme. Pian olimme myös varmoja voitosta. Me kaikki Aliisa, Lumia ja Tiiti olemme erittäin kilpailuhenkisiä ja itsevarmoja. Uskosta voittoon se voitto sitten osittain tulikin.

Heti sen päivän jälkeen, kun saimme tietää, että meidän julisteemme edustaa 4B:tä kisassa, alkoi kova mainostus. Vantaan energian Facebook-sivuilla käydyssä äänestyksessä 500 euroa voittaisivat nimittäin nimittäin ne 15 julistetta, joita olisi eniten käyty tykkäämässä!

Kaikille sukulaisille ja perheenjäsenille piti antaa tarkat ohjeet siitä, mitä pitää tykätä, missä pitää tykätä ja milloin pitää tykätä."

Usko itseen ja omaan tekemiseen kantaa pitkälle niin oppimisessa kuin muussakin elämässä. Usko siirtää vuoria!


 

Alla on vielä linkki kilpailun tulossivulle ja järjestäjien terveiset kaikille kilpailuun osallistuneille!


Oikein paljon onnea voittajille! Ja kiitos kaikille osallistumisesta siivoustalkoisiin. Tehdään yhdessä naapurustostamme parempi paikka elää ja asua!

Upeat Älä roskaa -julisteet tullaan näkemään Dixin ja Myyrmäen Vantaa-infojen näyttelyissä 11.8. alkaen.

 Julistekisan parhaat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukuvuosi alkaa torstaina 13.8

Tervetuloa kouluun! Koulut alkavat tämänhetkisen tiedon mukaan ensi viikon torstaina 13.8.2020 lähiopetuksena kaikille koulumme oppilaille. ...