perjantai 22. syyskuuta 2017

Autottoman päivän tunnelmia!

Tänään järjestetty autoton päivä tai auton vapaapäivä oli tapahtumarikas päivä koulullamme entiseen tapaan. Ohjelmassa oli ympäristöagenttien 4.-6- luokille pitämiä pyörätaitoratoja, jotka järjestettiin yhdessä Hely:n (Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys) kanssa, koko koulun kriittinen pyöräretki, jossa yli 300 pyöräilijää ja reilut parisataa kävelijää liikkui yhdessä sekä BMX-taituri Juuso Mäenpään hieno taitoesitys.


Pyöräratoja nopeimmin kiertäneet saivat Juusolta BMX -Helsingin lahjoittamat 2 hengen lahjakortit, joilla voittajat pääsevät kokeilemaan BMX-pyöräilyä. Suuri kiitos upeista palkinnoista Juusolle!


Päivän aikana tehtiin pyöräilyä tunnetuksi monin tavoin, muistuteltiin kaikkia hyvästä liikennekäyttäytymisestä sekä pidettiin yhdessä hauskaa pyöräilyn merkeissä!


Pyöräretkellä oli mukana myös muutamia oppilaiden vanhempia ja myös joitain luokkia koulumme läheisestä yhteistyökoulusta, Yhtenäiskoulusta. Kiitos myös heille kaikille mukanaolosta!


Samaan aikaan oli Käpylän kirjastossa pyöräilyaiheinen näyttely, joten teimme kaikki hyvää asiaa yhdessä tunnetuksi.


Kaiken huippuna tapahtumaa oli turvaamassa oli Helsingin poliisi, joka hoiti kanssamme liikennejärjestelyjä huiman mallikkaasti!

ISO Kiitos tapahtuman onnistumisesta kuuluu myös heille! Oli muuten mahtavaa porukkaa poliisista paikalla ja he olivat lapsista hauskinta koko päivässä!


Alla on muutamia kuvia päivästä ja pyöräretkestä kuvattu video.


-> PyöräretkivideoEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukuvuosi alkaa torstaina 13.8

Tervetuloa kouluun! Koulut alkavat tämänhetkisen tiedon mukaan ensi viikon torstaina 13.8.2020 lähiopetuksena kaikille koulumme oppilaille. ...