lauantai 1. lokakuuta 2011

Toni Söderholm (HIFK) urheilijavieraana 29.9 aamuvalmennusryhmän infoluennolla

Toni Söderholm on HIFK:n kasvatti, joka A-juniorikauden jälkeen lähti vuonna 1998 Pohjois-Amerikan yliopistosarjaan pelaamaan. Neljän Yhdysvalloissa vietetyn vuoden jälkeen hän teki paluun HIFK:n joukkueeseen kaudella 2002-2003. Hänet valittiin SM-liigan vuoden tulokkaaksi saman kauden päätteeksi. Seuraavalla kaudella 03-04 hän voitti parhaan puolustajan palkinnon sekä valittiin All Stars-kentälliseen.


Viime keväänä Toni Söderholm oli voittamassa Suomen mestaruutta HIFK:n riveissä ja sai pudotuspelien parhaan pelaajan Jari Kurri-palkinnon.Söderholm on pelannut myös Sveitsissä kaksi kautta SC Bernin joukkueessa sekä puolitoista kautta Ruotsin Elitserienissä Västra Frölundan joukkueessa. Toni Söderholm on edustanut Suomea kaksissa MM-kisoissa 2005 sekä 2007, joista palkintona hopeamitali.


Toni kertoi vierailullaan omasta urheilu-urastaan ja sen aikana kohtaamistaan asioista. Tie huippu-urheilijaksi on vaatinut keskittymistä moniin eri tekijöihin. Oikealainen ravinto, riittävä lepo, halu harjoitella ja oppia sekä koulun käynti ovat olleet arkea Tonin uralla. Joukkuehenki, yhteisen päämäärän tavoittelu ja halu tehdä asioita aina vain paremmin motivoivat ammattilaistakin eteenpäin.Kiitokset Tonille kannustavasta vierailusta Käpylän peruskoululle ja tsemppiä kauden peleihin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti