perjantai 24. helmikuuta 2012

Koulu jatkuu maanantaina 27.helmikuuta muutosten merkeissä

Hykkylän rakennuksen(Mäkelänkatu 93) sisäinen muutto on tehty. Sydämellinen kiitos kaikille muuton mahdollistaneille. Erityisesti oppilaille, jotka sinnikkäästi pakkasivat ja siirsivät - ja jatkavat samaa maanantaina. Maanantaina Hykkylän rakennuksessa pidettävät tunnit tapahtuvat jo uusissa tiloissa. Muuttoa on tehty tiukkaan tahtiin erityisesti talviloman aikaan, ja osa luokista on vielä vaiheessa. Mutta maanantaina loman jälkeen aloitetaan uusituissa puolikkaan talon tiloissa!
Suurimmat muutokset ovat ruokailun siirtyminen Hykkylästä Väinölään sekä sisäänkäynti maaliskuun ajan Mäkelänkadun puolelta. Koska liikuntasalit ja tekstiilityön luokka eivät vielä valmistuneet, käydään kouluun sisälle Mäkelänkadun puolelta. Toivon, että kodeissa käydään keskustelu lasten kanssa liikenneturvallisuudesta. On erittäin tärkeää, että siirryttäessä Väinölän ja Hykkylän rakennusten väliä, kaikki noudattavat liikennesääntöjä. Opettajat käyvät oppilaiden kanssa keskustelun siirtymisestä rakennuksesta toiseen ja Väinölänkadun puolelle tulee valvoja Mäkelänkadun risteykseen seuraamaan oppilaiden siirtymistä välitunnin aikana.
Ruokailutiloina ovat väliaikaisesti entiset Väinölän rakennuksen ruokalat. Untamon rakennuksen puoleisessa päädyssä (nk Kalervo) ruokailevat luokka-asteet 4, 6 ja 7, Osmontien päädyssä (nk Osmo) ruokailvat luokka-asteet 5, 8 ja 9. Lisäluokat käyvät opettajien kanssa Luonnontiedelukion ruokalassa.
Koko rakennuksen pitäisi valmistua vuoden 2013 alkuun mennessä. Jännitystä on ilmassa tänään perjantaina - miten mahtaa ensi viikko alkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti