torstai 2. kesäkuuta 2016

Suolla mönkimässä!

Viimeisellä viikolla on koulussamme tapahtunut kaikenlaista mukavaa. Erityisesti ulkona on tapahtunut paljon. Osa luokista on käynyt jo avaamassa kesäuintikauden Kumpulan maauimalassa, monet ovat olleet Suomenlinnassa ja todella moni luokka on vieraillut etelänaapurissamme Virossakin asti. Myös koulun kasvitarhalla on leikitty ja pelattu sekä nautittu auringosta kevään viimeisten koulupäivien kunniaksi. Myös Korkeasaaren eläimet ovat tulleet tutuiksi.


Eilen vietettiin hauskaa liikuntapäivää, joka huipentui salibandyotteluun opettajat vastaan oppilaat. Maanantaina pelattiin pesäpallo-ottelu opettajien ja oppilaiden välillä ja kaikki koulumme ysiluokat olivat jälleen todella perinteisellä suoretkellään. Suolla ihmeteltiin kasveja ja eläimiä. Ihmeteltiin muun muassa sitä, onko Suomessakin todella lihansyöjäkasveja? Kyllä muuten on, ja kokonaista kolme eri lajia. Siellä syötiin myös karpaloita ja lakkojakin tavattiin, vaikkakin vasta kukintoasteella. Vähän suolla kärsittiin myös sääskistä ja mäkäräisistä, kastuneista sukista ja saappaista ja joku taisi saada vähän liikaa aurinkoakin poskilleen.


Hauskaa ja erityisesti opettavaista oli suolla retkeily ja jos ei muuta niin, unohtumattomia luontoelämyksiä saatiin roppakaupalla. Päästiin myös kokeilemaan uutta kehärataa ja mainiostihan sekin toimi! Kiitos Janne ja Marjo ja kaikki muut rohkeat suolla mönkijät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti