tiistai 22. maaliskuuta 2011

JOHTOKUNTA VALITSI OPETTAJIA

Käpylän peruskoulun johtokunta kokoontui maanantaina 21.3.20110. Esityslistalla oli tämän vuoden budjetti, jossa koulukohtaisesti päätettävää rahaa on noin 144000 euroa, sekä vakinaisten opettajien valintoja.


Johtokunta päätti valita:
- Paula Ismailin luokanopettajan virkaan, jossa eduksi luettiin erikoistuminen luonnontieteelliseen aineeseen. Hänellä on luokanopettajan ja biologian aineenopettajan pätevyys.
- Mari Peterin luokanopettajan virkaan, jossa eduksi luettiin sujuva espanjankielen taito ja taito opettaa espanjaksi alakoulun aineita.
- Teija Sakon matematiikan, maantiedon ja biologian aineenopettajan virkaan.
- Raija Joutsenvirran erityisluokanopettajan virkaan, harjaantumisopetukseen.
- Esa Saarelaisen historian ja yhteiskuntaopin päätoimisen tuntiopettajan virkaan, jossa eduksi luettiin taito opettaa espanjankielellä

Lisäksi johtokunta käsitteli luokkaretki- ja leirikouluanomuksia. 9A-luokan hakemus hyväksyttiin täydennettynä ja 9D-luokan hakemus sellaisenaan. Muihin hakemuksiin pyydetään täydennyksiä, ja johtokunta kokoontuu käsittelemään niitä tiistaina 5.3. klo 7.45 - 8.15. Luokanopettajat / luokanvalvojat käyvät esittelemässä suunnitelmat.

Retkisuunnitelmien osalta johtokunta muistuttaa opetusviraston yhteisistä ohjeista, jotka on jaettu koteihin ja julkaistu syyskaudella Wilmassa.

1 kommentti: