lauantai 2. kesäkuuta 2018

Kevätjuhlia ja loman odotusta





Nyt on tämän vuoden kevätjuhlat vietetty. Juhlia oli tällä kertaa peräti viisi kappaletta. Kaikki juhlat olivat äärimmäisen onnistuneita. Neljä juhlaa sisälsivät kaikki hienoja ohjelmanumeroita, upeaa heittäytymistä ja eläytymistä, kekseliäitä ratkaisuja ja osuvaa huumoria. Yhdeksänsien luokkien juhla taas oli astetta perinteisempi ja arvokkaampi mutta kaikki juhlat toimivat. 

Lämmin kiitos kaikille juhlien järjestelijöille ja erityiskiitos Team technicille valojen, kuvien ja äänien järjestelyistä. Kiitos kuluneesta lukuvuodesta myös kaikille koulussa työskenteleville niin oppilaille kuin henkilökunnallekin ja lämmin kiitos myös vanhemmille! 

Ylläolevan kuvan myötä Käpylän peruskoulu haluaa toivottaa kaikille oikein aurinkoista ja lämmintä kesää! 

Kuten kuvasta näkyy, koko Käpylän peruskoulun väki hajaantuu voikukan haituvien lailla kesän ajaksi ympäri Suomea ja maailmaa, palatakseen jälleen elokuussa takaisin työn touhuun. Valtaosa tulee takaisin mutta osa henkilökunnasta ja ainakin kaikki yhdeksäsluokkalaiset jatkavat elämäänsä jossain muualla mukanaan hienoja muistoja Käpylän ajoilta. Nähdään elokuussa - torstaina 9.8.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti