tiistai 14. elokuuta 2018

Aamupäivätoimintaan ilmoittautuminen syyslukukaudella 2018


Käpylän peruskoulussa järjestetään aamutoimintaa 1.-2. luokan oppilaille (sekä 3.-4. luokkien erityisen tuen oppilaille) niinä päivinä, kun koulu alkaa myöhemmin kuin klo 8.15. Koulun aamutoimintaan voi osallistua ennen oppituntien alkua klo 8.15 - 10.00 välisenä aikana. Aamutoiminnassa ei tarjota aamupalaa ja se on maksutonta.

Aamutoiminnassa on vapaata leikkiä ja yhdessä tekemistä kavereiden kanssa sovitusti sisällä tai ulkona ohjaajan seurassa. Aamutoiminnan tilana ovat pääsääntöisesti Untamon rakennuksen ip-kerhon tilat sekä Käpylän Klubin tilat Väinölän rakennuksessa. Ohjaajina toimii Käpylän Klubin henkilöstö.

Aamupäivätoimintaan ilmoittautuminen:

Aamupäivätoimintaan ilmoittaudutaan Wilman kautta valitsemalla Wilman yläpalkista

”Hakemukset ja päätökset” → ”Tee uusi hakemus” → ”Aamutoimintaan ilmoittautuminen syksy 2018” → ”Täytä tiedot” → ”Tallenna tiedot”.

Toimintaan pyritään ilmoittautumaan viikko ennen toimintaan osallistumista. Tarpeen päättymisestä ilmoitetaan samalla ilmoituspohjalla viikko ennen lopettamista. Aamupäivätoiminnasta ei tehdä erillistä päätöstä vaan pelkkä ilmoittautuminen riittää.

Tarkempia toimintaan liittyviä tietoja saa Käpylän Klubilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti