perjantai 10. toukokuuta 2019

Käpylän peruskoulun oppilaat voittoon Nosta hävikki pöydälle -kisassa!



Carrot Revolution järjesti Käpylän peruskoulussa ja muissa pääkaupunkiseudun kouluissa kokkikerhoja tämän lukuvuoden aikana. Kerhojen tavoitteena oli avata lapsille ovet keittiöön ja antaa kestävät eväät elämään. 



Kevään aikana Carrotin kokkikerhoissa kerättiin biojätteet bioastiaan. Kerhokerran päätteeksi lapset punnitsivat bioastiat ja paino kirjattiin ylös. 


Tavoitteena oli saada lapset tietoiseksi ruokahävikistä ja sitouttaa sekä lapset että ohjaajat tarkkailemaan kerhoissa syntyvän biojätteen määrää.
 

Vähiten hävikkiä nostivat pöydälle Käpylän peruskoulun oppilaat. Kuudentoista oppilaan ryhmä tuotti viiden kerhokerran aikana biojätettä yhteensä 3580 grammaa, kun sitä kertyi toiseksi tulleelle Yhtenäiskoululle 90 grammaa enemmän.


Hyvä meidän koulu ja paljon onnea voittajille! Kaikki voittajat saivat palkinnoksi hienot Carrotin yhteistyökumppaneiden Heinon Tukun ja Santa Marian lahjoittamat ruokakassit.


Voittaneessa porukassa kokkasivat ja hävikkiä seurasivat:


Valo, Pyry, Sampo, Kuutti, Tähti, Alva, Cyan, Antonella, Iiris, Nelly, Emil, Kuura, Marilia, Alma, Siiri ja Sini! Onnea vielä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti