perjantai 27. maaliskuuta 2020

Toinen etäopiskeluviikko kohta paketissa ja EarthHour2020





Ensimmäinen täysi etäopiskeluviikko alkaa olla viittä vaille valmis. Aivan uskomattomia ponnisteluja ovat oppilaat tehneet yhdessä, opettajien ja vanhempien kanssa tässä kaikille ihan uudessa tilanteessa.

Vaikka etäopiskelut ovatkin käynnissä, myös ensi lukuvuotta suunnitellaan koko ajan kouluissa kovaa kyytiä. Oppilas ja opettaja-asiatkin selviävät vähitellen, tällä viikolla on Wilmaan julkaistu tiedote myös tulevista koulurakennusten remonteista, ensi syksyn iltapäiväkerhohaku ja kevään toinen yhteishaku ovat käynnissä ja paljon paljon muuta tapahtuu opetustoimessa myös poikkeustilan aikana.

Kannattaa siis seurata uutisia aiheen tiimoilta. Niitä löytyy esimerkiksi Helsingin kaupungin uutiset sivulta kohdasta päivähoito ja koulutus.

Huomenna lauantaina 28.3 klo 20.30-21.30 vietetään myös maailmanlaajuista ympäristötapahtumaa. Sekin on nyt erilainen kuin ennen, koska suuria ihmisten fyysisiä kokoontumisia ei voida missään järjestää. Meidänkin koulun  tapahtumat ovat pieniä etätapahtumia.



Mutta https://wwf.fi/earthhour/ sivuilta löytyy tietoa ja ideoita, miten tapahtumaan voi osallistua ja miten voi järjestää vaikka ihan oman EarthHour2020-tapahtuman. Ideoita siihen ja kuvia vanhoista meidänkin koulun ympäristötempauksista löytyy lisätietoa esim. https://wwf.fi/opettajille/koulun-ymparistotyo/ tai YouTubesta hakusanoilla EarthHour ja Käpylän peruskoulu.

Upeaa ja auringon täyteistä viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti