maanantai 29. toukokuuta 2017

Suolla rämpimässä!Koulumme 9. luokkalaisten kevätrutiineihin on jo vuosikausia kuulunut retki Keimolaan Vantaan Isosuon luonnonsuojelualueelle. Se on lähes luonnontilainen ja pääkaupunkiseudun toiseksi suurin suo. Suo on keidas- eli kohosuo.

Retkellä oli jälleen kerran alkuun ihmettelyä, kauhistelua ja kirkumista ja valitusta siitä, mihin oppilaita oikein viedään.  Lopulta saatiin kuten lähes aina ennenkin auringonpaistetta, naurua ja iloa ja vähän jopa kummastelua siitä, ettei suo niin paha paikka loppujen lopuksi ollutkaan! 

Vaikka vettä oli tänä vuonna suolla poikkeuksellisen vähän, onnistui jokunen oppilas kuitenkin kastelemaan kenkänsä ja sukkansa. Tämä koski eritoten niitä, jotka eivät olleet varoituksista huolimatta varustautuneet suoretkelle kumisaappailla vaan olivat lähteneet liikkeelle lenkkareissa tai tennareissa!

Suolla oli joidenkin mielestä jopa niin mukavaa, että he halusivat lähteä käymään suolla vielä samana päivänä uudelleen toisen luokan mukana!

 


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukuvuosi alkaa torstaina 13.8

Tervetuloa kouluun! Koulut alkavat tämänhetkisen tiedon mukaan ensi viikon torstaina 13.8.2020 lähiopetuksena kaikille koulumme oppilaille. ...