torstai 26. marraskuuta 2020

Oppilaskunnan Ruutiraha-toimintaa

Olemme oppilaskunnan hallituksessa kuluneen syksyn aikana miettineet paljon Ruutirahan käyttöä. Sitä on myös kysytty meiltä useasti. Mitä on Ruutiraha?
Ruutiraha on Helsingin Kaupungin omille kouluilleen antama raha. Sen käytöstä päättävät opiskelijat itse, ja aina ennen päätöksen tekoa, annetaan kaikille mahdollisuus vaikuttaa kyselyn (usein Wilmassa jaetun) avulla. Tänä vuonna halusimme Ruutirahalla edistää yhteisöllisyyttä, sekä parantaa opiskeluympäristöä. Korona -tilanteen vuoksi emme pystyneet järjestämään tapahtumia, kuten artistivierailuja, mutta kaikki toiveet otettiin huomioon! Äänestyksessä ylivoimaisesti voittivat kisapalkinnot sekä välkkävälineet. Ruutirahaa käytettiin koululla mm. retkeilykerhon lainavälineisiin, ruokavälkkätoiminnan lautapeleihin, sekä erilaisten hauskojen kisojen palkintoihin. Retkeilykerhon lainatarvikkeet ovat tärkeitä, sillä niillä mahdollistetaan monen halukkaan pääsy retkille! Retkeilykerho sai esimerkiksi uusia riippumattoja, sekä talvimakuupusseja! Toivottavasti pian retkeilykerho pääsee taas retkeilemään :)! Kouluvalmentaja ja Käpylän Klubi järjestävät ruokavälkkätoimintaa, ja sinne tilattiin uusia pelejä yhdessä pelattaviksi. Moni onkin jo päässyt pelejä pelaamaan, uusia ja erilaisia pelejä on paljon tarjolla. Kaikkien kannattaa oman luokka-asteen vuorolla käydä katsomassa!
Suurempien tapahtumien peruunnuttua ja rajoitukset huomioiden olemme suunnitelleet paljon erilaisia kisoja, joissa on mahtavia palkintoja! Alakoululaisille on jo pidetty Halloween -pukukisa ja 23.11 alkaa Hykkylän rakennuksen teemaviikko! Paljon vastaavanlaista toimintaa on tulossa myös tulevaisuudessa, ja tiedotamme niistä lähempänä ajankohtaa.
Kuvassa: Yhdeksäsluokkalaiset pukeutuivat Korona -teemaisesti keskiviikkona! Kaikilla oli mahtavia asuja! Kirjoittanut: Oppilaskunnan puheenjohtaja, Verna Lindström, 9E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toinen kokonainen kouluviikko menossa ja ekaluokkalaisilla 100 päivää takana!

Eilen oli nykyisten ekaluokkaluokkalaisten sadas koulupäivä! Satanäyttely, 100:n muron kaulanauha, sataruudukon tutkimusta, 100-disco ja tie...