torstai 30. toukokuuta 2013

Opettajat vs oppilaat

Keskiviikkona elvytettiin 6.luokan opillaiden ja opettajien välisten pesäpallo-otteluiden perinne. Oppilailla oli hyvä tsemppi ja yritys sekä hienoja yksilösuorituksia. Opettajien eläimellisviidakollinen joukkue kuitenkin saavutti murskavoiton juoksuin 3-10. Hienoista otteista kentällä mainittakoon Milja, Abdi ja ottelun paras kotiuttaja rehtorimme Jukka Tolvanen.

Torstaina 5-10 luokkalaisia marssi 3,5 km Ruskeasuon Arena Centeriin kannustamaan oppilaiden joukkuetta vihdoin perinteisen sählymatsin voittoon. Seitsemäsluokkalaisten tahto voittaa oli hurja, mutta hyökkäilyjen kiihkossa puolustus unohtui täysin ja erän päättyessä peli oli opettajille jo 6-0.
Kahdeksasluokkalaisten joukkue aloitti hurjan takaa-ajon, joka kuitenkin päättyi tasatuloksiin 1-1. Yhdeksäsluokkalaisten kanssa peli oli sitten kaikkein kiivainta ja taistelun tiimellyksessä Kuisma sai mailasta kasvoihinsa ja joutui poistumaan paikattavaksi. Tiukka viimeinen erä päättyi opettajien tappioksi 1-2. Koko ottelu päättyi siten  8-3. Takaisintulomatkalla tulevien seiskojen jälkipeli oli kiivasta. Opettajien päänmenoksi juonittiin, jotta vihdoin saataisiin ansaittu voitto. Ottelun pelaajaksi
olisi kyllä voinut valita 8.lk:n Magnuksen, joka ylsi uskomattomiin urotöihin maalilla. Opettajien joukkueessa ensi vuonna 5b:tä opettava Kaisa toi hurjasti lisäenergiaa joukkueelle entisten tähtien lisäksi.